![]() |
Garfīlda lazanja |
Avots: receptes.tvnet.lv
Sastāvdaļas
- 1 iepakojums lazanjas plākšņu
- 600 g maltas cūkgaļas
- 600 g maltas liellopa gaļas
- 200 g saldā krējuma
- 500 g Krievijas siera
- 2 daiviņas ķiploka
- 3 sīpoli
- 5 tomāti
- Sāls
- Pipari
Pagatavošana:
70 min.
- Sīpolus smalki sagriež, sarīvē ķiplokus, acep (līdz zeltaini brūni).
- Pievieno gaļu, sāli, piparus, apcep.
- Tomātiem noņem mizu, sagriež kubiciņos, pievieno gaļai.
- Tad pievieno saldo krējumu, uzliek vāku un pasautē kādas 10 min.
- Pannā kā pirmo ielej mērci tā, lai nosedz apakšu, kas izvedojusies gaļas masai (nevis pašu gaļas masu to, bet tieši šķidrumu), tad liek pirmo kārtu plāksnes. Pa virsu gaļas masu, tai pa virsu mazliet uzrīvē sieru, tad atkal plāksnes. Tad atkal gaļas masu, mazliet rīvēta siera. Atkal plāksnes, un tad bagātīgi rīvētu sieru.
- Liek cepeškrāsnī uz ~ 40 min. 160 - 180 grādos.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru