Nepieciešams:
Pagatavošanas laiks – 1h
- 200 gr.- sviests,
- 400 gr.- milti,
- 1 ēd.k.cukurs,
- 1 tējk.-sāls,
- ½ paciņa- sausais raugs,
- 1 glāze piens,
- 1 sīpols,
- 1 ola,
- maltie pipari,
- 200-300 gr. Kūpināta gaļa.
- smalki sagriezts sīpols, kūpināta gaļa, pipari
Pagatavošana:
- Izkausē sviestu, pielej 1 glāzi siltu pienu, pievieno cukuru un sāli, izšķīdinātu raugu. Visu kārtīgi izmaisa, tad pievieno izsijātus miltus līdz veidojas mīksta mīklas masa.
- Mīklu sadala piecās vienādās daļās un ievieto ledusskapī.
- Katru mīklas bumbu izrullē līdz veidojas aplis, tad sagriež astoņās vienādās daļās, liek pildījumu un satin rullīšos.
- Gatavos pīrādziņus apsmērē ar olu un cep cepeškrāsnī ar ventilatoru 180 C – 20 min.
Labu apetīti!
Receptes autore: Ina Bundže
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru