14.12.13

Siera maizes «ananāss»

Sastāvdaļas:
  • 1 klaips baltmaizes
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • 200g siera
  • 1 ēdamkarote magoņu
  • 100g sviesta
  • sāls

Siera maize
Pagatavošana:
Kausētu sviestu sajauc ar sinepēm, sāli un magonēm. Sieru sarīvē.

Baltmaizi sagriež kubiņos, pie apakšējās garozas atstājot kopā. Maizi nedaudz izliec, lai griezuma vietas atvērtos, liek uz folijas, pārsmērē ar sagatavoto sviesta pildījumu, lai tas iekļūst griezuma vietās. Tad pārliek sieru, arī cenšoties, lai tas tiek griezuma vietās. 

Siera maizes "Ananāss"
Maizi ietin folijā, cep 10 minūtes 180 grādos, tad foliju attin un turpina cept, līdz siers kļūst zeltains.

Nav komentāru: