Sastāvdaļas:
- 1 klaips baltmaizes
- 1 ēdamkarote sinepju
- 200g siera
- 1 ēdamkarote magoņu
- 100g sviesta
- sāls
Siera maize |
Pagatavošana:
Kausētu sviestu sajauc ar sinepēm, sāli un magonēm.
Sieru sarīvē.
Baltmaizi sagriež kubiņos, pie apakšējās garozas atstājot kopā. Maizi
nedaudz izliec, lai griezuma vietas atvērtos, liek uz folijas, pārsmērē ar
sagatavoto sviesta pildījumu, lai tas iekļūst griezuma vietās. Tad pārliek
sieru, arī cenšoties, lai tas tiek griezuma vietās.
Siera maizes "Ananāss" |
Maizi ietin folijā, cep 10
minūtes 180 grādos, tad foliju attin un turpina cept, līdz siers kļūst zeltains.
Foto: Foto: RobynAnderson, CC BY-NC-ND 2.0
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru