Sastāvdaļas:
- kefīrs
- vistas gaļa
- vārītas olas
- svaigi gurķi
- lociņi
- dilles
- sāls
- sinepes
- cukurs
- skābs krējums
- Gaļu novāra un sagriež kubiņos.
- Vārītai olai atdala dzeltenumu no baltuma.
- Dzeltenumu izlaiž caur sietu un baltumu sakapā.
- Svaigus gurķus sagriež kubiņos.
- Lociņus un pusi no dillēm saberž ar sāli.
- Olas dzeltenumam pievieno sāli, sinepes un cukuru.
- Pievieno olas baltumu, gurķus, ar sāli saberztos lokus un dilles, daļu krējuma un pakāpeniski iemaisa kefīru.
- Pieliek vistas kubiņus.
- Samaisa un pasniedz ar krējumu. Pārkaisa ar dillēm.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru