Sastāvdaļas
● 500 g biezpiena
● 5 olas
● 100 g sviesta...
● 100 g cukura
● 50 g mannā
● 1/2 vaniļas pāksts vai 1 paciņa vaniļas cukura
● šķipsniņa sāls
● 5 olas
● 100 g sviesta...
● 100 g cukura
● 50 g mannā
● 1/2 vaniļas pāksts vai 1 paciņa vaniļas cukura
● šķipsniņa sāls
Rotāšanai:
● 3 kivi
● 1 paciņa želatīna
![]() |
Biezpiena sacepums |
Pagatavošana
Sviestu sakuļ ar mikseri, maksimālajā ātrumā, gludā, gaisīgā masā.
Pakāpeniski pievieno cukuru, vaniļu vai vaniļas cukuru.
Turpinot kult, pa vienai pievieno olas, samazinot ātrumu, līdz vidējam līmenim, pakāpeniski pievieno biezpienu un mannā.
Veidni ietauko ar sviestu, liek biezpiena masu.
Cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.
Gatavu sacepumu uzmanīgi liek uz šķīvja, atdzesē.
Kivi sagriež šķēlītēs, izkārto uz sacepuma.
Sagatavo želatīnu, kā norādīts instrukcijā, un pārlej kivi.
Kad želatīns sacietējis, sacepumu var pasniegt.
Sviestu sakuļ ar mikseri, maksimālajā ātrumā, gludā, gaisīgā masā.
Pakāpeniski pievieno cukuru, vaniļu vai vaniļas cukuru.
Turpinot kult, pa vienai pievieno olas, samazinot ātrumu, līdz vidējam līmenim, pakāpeniski pievieno biezpienu un mannā.
Veidni ietauko ar sviestu, liek biezpiena masu.
Cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.
Gatavu sacepumu uzmanīgi liek uz šķīvja, atdzesē.
Kivi sagriež šķēlītēs, izkārto uz sacepuma.
Sagatavo želatīnu, kā norādīts instrukcijā, un pārlej kivi.
Kad želatīns sacietējis, sacepumu var pasniegt.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru