Sastāvdaļas:
Mīklai:
● 300 - 350 g miltu...
● 180 g sviesta
● 1/2 tējk. cukura
● šķipsniņa sāls
● 1 tējk. cepamā pulvera
● 1 olas dzeltenums
● 2 ēd.k. krējuma
● ola pārziešanai
Pildījumam:
● 80 g siera
● 1 ēd.k. krējumsiera
● 1/2 mazas olas
● sāls
![]() |
Pīrādziņi ar sieru |
Pagatavošana
Mīklas sastāvdaļas samīca viendabīgā, stingrā masā un uz 30 minūtēm noliek aukstumā.
Sieru sarīvē skaidiņās, sajauc ar olu un krēma sieru, pēc garšas pievieno sāli.
Mīklu, sadalītu mazos gabaliņos, izveltnē aplīšos, katram vidū liek pa 1 tējkarotei siera masas.
Pretējās malas virs pildījuma saņem kopā un cieši aizspiež, veidojot vīlīti.
Pārziež olu, var pārkaisīt ar siera skaidiņām.
Liek 200°C temperatūrā krāsnī cepties uz 15 minūtēm.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru