Sastāvdaļas
40 grami želatīna
100 grami cukura
350-400 grami biskvīta
50 grami tīra apelsīna
50-80 grami banānu
50-80 grami kivi
50-100 grami zemenes
50 grami ķiršu
50 grami avenes
750 grami skāba krējuma (20-25%)
Ūdens – 500-750 mililitri
100 grami cukura
350-400 grami biskvīta
50 grami tīra apelsīna
50-80 grami banānu
50-80 grami kivi
50-100 grami zemenes
50 grami ķiršu
50 grami avenes
750 grami skāba krējuma (20-25%)
Ūdens – 500-750 mililitri
![]() |
Krējuma Kūka |
Pagatavošana :
Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Ņemiet trauku, kurā sakuliet sķābu krējumu ar 100 gramiem cukura un sajauciet ar izkausēto želatīnu. Bļodas iekšpusi jāpārklāj ar pārtikas plēvi, lai pēc tam visu torti var kārtīgi ietīt. Bļodā kārto ogas, augļus un biskvītu kārtām ar saputotu krējumu. Zemenes ieteicams likt trauka apakšpusē. Torti ievieto ledusskapī uz aptuveni 3-4 stundām.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru